четвъртък, 12 януари 2012 г.

Ядосайте се!!!

Ядосайте се! Хайде де, всички вие, които твърдите, че не се интересувате от политика, ядосайте се.
Вбесете се и най-сетне излезте от мишата си дупка, в която сте се свили, не защото не се интересувате, а защото ви е страх.
Ядосайте се най-сетне.
Ядосайте се от името на пернишкото семейство, което не стига, че е загубило дъщеря си, ами според Бойко Борисов трябва да се извини на МВР, защото си позволило “лоши думи” по адрес на Цветанов. Да, това семейство е наругало вътрешното министерство, защото именно това министерство обяви дъщеря му за забегнала в чужбина. Същото това МВР, което дори не успя да намери трупа. А го намери куче на БЧК.
Ядосайте се, защото кучето трябва да получи телешки пържолки, според премиера, задето е намерило трупа. Ядосайте се, защото докато говори за убийство той се смее.
Ядосайте се защото задържан може да се самоубие пред полицаи.
Ядосайте се най-сетне, не заради това, че сметката ви за водата вместо два и петдесет е три лева. Ядосайте се заради някой друг.
Не се ядосвайте за пари и без това никога няма да ги имате. Ядосайте се човешки.
Ядосайте се заради всички избълвани вулгарни думи в ефира.
Ядосайте се заради това, че върховния ви вожд, не прави разлика между некропол и кошара.
Ядосайте се на Тиквата, защото отстранил Пицата, тъй като прякорът му не подхождал на политик.
Ядосайте се, но не на масата вкъщи, на две ракии. Ядосайте се навън.
Не вдигайте хаотичен шум. Не крещете истерично в пространството – празно като главите ви.
Ядосайте се тихо, истински и ефективно.
Ядосайте се, най-сетне заинтересовано.

33 коментара:

. каза...

Ядосахме се:

http://www.eurochicago.com/2012/01/yadosayte-se/

dialspe каза...

ЗА МЕН ? Е:
ВЪЗмут/Р/иХТЕ ЛИ СЕ?!

Полина Паунова каза...

Ядосвайте се още. Сложете на профилната си снимка във ФБ Ханибал Лектър. ядосвайте се...

Unknown каза...

Страхотно, но е вик в пустинята... :)

Vesela Ivanova каза...

Поздрави!

Анонимен каза...

Е, не мога да се ядосам :) Някак... ако трябва да се ядосваме за всичкото зло, което се случва около нас и по света... ще получим инфаркт и ще умрем... А все още си заслужава да се борим за доброто. И винаги ще си заслужава.
Много ми е мъчно за девойката и още по-мъчно ми е за семейството... Както и за убиеца...
Бог да ги прости! Бог да прости всички ни!...

Unknown каза...

Не е вик в пустиня, ако съдя по реакцията. Поздрави за текста!

Веселин Дробенов каза...

Бих искал да се ядосам, но не мога. Защото 1 мил. и 500 хил. човека в България също ще смеят, когато говорят за удийство. Също смятат, че е човешко да си нахраниш кучето със скъпо месо, сместо да проявиш състрадание и да помогнеш на бедния. Защото тези хора, които гласуват за Тиквата са същите ТИКВИ. Защото управлението е отражение на обществото. Защото гледайки БоБо по телевизора, гледате байко от село, който именно пие ракията и се забавлява на човешкото нещастие. Всъщност онзи апатичен ракиено-зависим шегаджия е този който дава силата на БоБо да ръси своите вулгаризми пред хората. Защо му е да се ядосва на него? За да си развали кефа ли? Мммм. Този бойко всъщност си заслужава управление. Той си заслужава мизерията и трябва още дълги години да тъне в нея, докато не изчезнне и той или не порасне и започне да разбира думи, като свобода, доблест, състрадание. Ние, младите интелигентно хора. Ние трябва да променим облика на тази държава, но не стана с ядосване, защото и да се ядеосме и да не се ядосваме, все тая. Бойко пак ще си е там. Трябва заедно, с мисъл, интелект и себеотдаване да започнем бавно и постепенно да правим нещата както трябва да бъдат. Да сме за пример на обществото и да накараме управлюващите ни милиционери да си изкарат заплатата, която така или иначе ние им плащаме. Но както би казал Йода, яростта и омразата са път към тъмната страна. Те замъгляват преценката ти и са път към алчността и властолюбието. Ние не сме такива. Така че мислете, използвайте машината за да я смажете, използвайте главите си за да смачката ТИКВАТА. Нека вместо да се ядосваме да покажем за какво сме учили и за какво са ни главите на раменете, вместо да се свиваме по псевдоинтелектуалски ъгълчета на големите градове и да подскачаме по улиците като обезумели. За това ли го учихме това знание толкова години?
МИСЛИ И ДЕЙСТВАЙ!!! Не с ярост, не с омраза! Използвай интелекта с! Докажи че си Homo sapiens (интелигентен човек).

Полина Паунова каза...

Веселин, именно интелектуалните ъгълчета са ни проблема. Яростта не е интелектуално ъгълче. Тя понякога е справедливост. Ако не желаеш - не се ядосвай, но не ми обяснвай, че със знанията си ще получим резултат. Простакът не остава безмълвен пред знание. Знаещият остава безмълвен пред простака.

Ilko Birov каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Ilko Birov каза...

Няма как, твърде съм ядосан в момента.

Але-хоп!

Neizi_ss каза...

истината е, че искам да крещя ...като че ли мъдростта, че всеки народ си заслужава управниците е като прозрение на Нострадамус за нас българите - само и единствено

tabasa каза...

аз съм бясна (бесен съм, както се казва) хладнокръвно, решително и методично. мисля, че дойде началото на края.крайно време е

SpraiF каза...

Много добър пост полина, много ми харесва, надявам се, че този твой пост ще стигне и до хора, които вече не са будни (или полубудни). Колкото повече подобни постове, толкова по-голям шанс те да променят нашият начин на мислене към по добро, 'ядосано' състояние.
Keep it up :)

motiviraniq каза...

Хубаво е все пак да има хора които да се ядосват и да го казват в прав текст. Иначе с интелигентно мълчание и не толкова интелигентни управляващи рискувате да остане неразбрано мълчанието Ви, а от там и това няма да доведе до желаната от вас интелигенцията промени. С други думи "На интелигенцията и трябват простаци за да придвижат вижданията си". Звучи обидно но май е така.

Ne-a каза...

Те е вик в пустиня. Бясна съм.
И с колкото ми е останало се радвам, че чета такъв коментар на свинщината, в която ни е налегнала откъм "управляващи".

bruna каза...

И аз се ядосах днес,на тези ,,нахални,, родители-да обвиняват системата...Честно-нямам думи,не ми го смила мозъка...май наистина е време да се ядосаме много,много истински-а не само вечер на чашка ракийка по време на новините.

Unknown каза...

Благодаря Ви, Полина!
Че Ви има и за това, че се ядосахте:

http://www.segabg.com/article.php?id=584867

Полина Паунова каза...

Оставям тук линк към Отвореното писмо към Бойко Борисов, ако имате интерес: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=341400679211069&id=341399382544532

Sonia каза...

И аз се ядосвам,но наистина е глас в пустиня като овце сме...

Огнян Соколов каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Огнян Соколов каза...

Аз пък съм ядосан за глупаците, които само се чудят за какво да се ядосат! Тези, които дебнат хората около тях за всяка грешка, за всяко дребно провинение, за да могат да им се ядосат!
Ядосвам се за това, че черногледството в тази държава е стигнало до там, че не се вижда планината от неща, за които да се зарадваме, а само се търси камъчето, заради което да се ядосаме.
Прост народ от злобни хора!

Unknown каза...

Б. Борисов: ˝Като се сложатдве изречения от двеста, които съм казал по случая, ...то действително се получава отвратителна комбинация.˝ Казал човекът нещо не на място. Извадено от контекста, звучи ужасно. Човекът се извини. И сега - какво? Да го убием с камъни, а?! Но нека пръв да хвърли камък този, който никога не е грешил...

http://tv7.bg/bodilnik/news/3870672.html

joro188 каза...

Ядосайте се на медиите които вземат само думичките които им харесват.
http://tv7.bg/bodilnik/news/3870672.html

Полина Паунова каза...

Младежи, няма нищо извадено от контекста. А доказателства тип изказване на един лумпен пред друг лумпен в платена телевизия .... ги пробутвайте някъде другаде )

Джу каза...

Ядосах се! Много ми е мъчно за Мирослава!

Stojan каза...

Ядосан съм още когато бат Бойко спечели и местните и парламентарните
избори .Така Тато се завърна в цял ръст.

Stojan каза...

Ядосан съм още когато бат бойко спечели и Президентското място.Така тоталитаризнма се завърна в цял ръст.

alexander каза...

Не само яд, ами гняв от корена на душата ми извира. Бойко е поредния предател-шарлатанин, който народът припозна като налоден водач. Нужно е да излезем всички на улицата и оттам ....каквото сабя покаже. Ако трябва и кръв да се лее, когато е в името на род и родина си заслужава!!!!!!

Boriana Boeva каза...

ако всички спрат да се интересуват от политика няма да има политици. така не е ли по-правилно?

SpraiF каза...

"Нужно е да излезем всички на улицата и оттам ....каквото сабя покаже. Ако трябва и кръв да се лее, когато е в името на род и родина си заслужава!!!!!!" alexander, нямаш си и най-малка представа какво говориш, "да излезем на улицата, пък каквото сабя покаже" - това е най най най-грешният начин на мислене, всеки (особено в България) който излезе на протест без да има ясни искания и мотив не само се обрича на провал но и изразходва шанса си да достигне промяна към по добро относно това за което протестира. Не е ли така?
Във многофоруми и фейсбук има разгневени хора които показват своето негодувание, но така емоционално и 'със сабя напред пък каквото стане' до никъде не се стига. Ако искаш да прмениш нещо наистина, трайно, то отдели много време и концентрация, ако не, си оставаш просто един коментар, който ще бъде забравен след 5 часа.

redlight каза...

Как така всички забравиха за Яна, която беше убита лятото след концерт? Живеем в държава, в която ни накараха да работим за мизерни стотинки, с надеждата, че накрая ще се самоизядем. Методичен, добре премислен геноцид

д-р МАРИО каза...

Браво Поли !
Много съдържателен и въздействащ материал, който е създаден професионално.
д-р МАРИО Янакиев